CHP OSMANELİ İLÇE BAŞKANLIĞINA İSMAİL ER SECİLDİ.KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Osmaneli CHP İlçe olağan kongresinde tekrar CHP ilçe başkanı İsmail Er secildi.
Tüm siyasi partilerimizin başkan ve yöneticlerinin katıldığı kongreye başkanımız Münür Şahin’de katılarak hayırlı olsun diledi.Başkan Münür Şahin yaptığı acıklamada;”Osmaneli CHP olağan kongresinde tekrar ilçe bnaşkanı secilen İsmail Er kardeşimizi kutluyor,başarılar diliyorum.Osmaneli’de oluşturduğumuz birlik ve beraberlik havası içinde tüm siyasi partilerimizin meclis üyelerinin desteği ile Osmaneli hedeflerini gercekleştiriyoruz.Çok güzel ve Allah vergisi bir çok avantaja sahip ilçemizi dahada ileriye taşıyacak olanda hep birlikte sağladığımız ilçemizdeki olumlu hava.Osmaneli artık yaptığı yatırımlar ve faaliyetler ile çok değerli hale geldi.Örnek alınan,imrelie bir ilçe olduk.İnşallah bur ortamı dahada iyileştireceğiz,hep birlikte Osmaneli’yi büyütmeye yükseltmeye devam edeceğiz.CHP İlçe Başkanı İsmail Er kardeşimiz CHP meclis üyelerimizle bizlerle uyumlu çalıştı.İnşallah yeni döneminde de belediye çalışmalarına büyük katkılar sağlamaya devam edecek.Kendisine tekrar başarılar diliyor ve kutluyorum” dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret eden Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Semih Tuzak’a teşekkür etti.CHP merkez ilçe başkanı Gültekin Çalışkan’da başkanımızı ziyaret etti.Başkan Gültekin Çalışkan’a da teşekkür ederek merkez ilçe başkanlığına aday olmıyacağını acıklaması nedeniyle bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar diledi.