CP STANDART GIDA SAN. TİC. A.Ş. ŞİRKETİMİZİ ZİYARET ETTİK. ŞİRKETİMİZ YENİ YATIRIMLARLA ÇOK DAHA BÜYÜYECEK. | Osmaneli Belediyesi

49793805_2180080502208481_7578284779485790208_n

CP STANDART GIDA SAN. TİC. A.Ş. ŞİRKETİMİZİ ZİYARET ETTİK.
ŞİRKETİMİZ YENİ YATIRIMLARLA ÇOK DAHA BÜYÜYECEK.
İlçemiz için çok önemli olan ve en çok çalışan sayısına sahip olan CP Standart Gıda San.ve Tic. A.Ş. şirketimizi ziyaret ettik. Şirketimizin tekrar Osmaneli Tesislerine dönen değerli Ümit Eser ve Ozan Efir, Zafer Seyyar ile bir araya geldik. Şirketimizin geleceği planladığı yatırımları ve ilçemize katkılarını konuştuk.

Osmaneli Belediyesi olarak bir taraftan yeni yatırımcıları ilçemize getirmeye çalışırken, diğer taraftan mevcut şirketlerimizin de yeni yatırımlarla büyümelerini hedefliyoruz. CP Standart Gıda San.ve Tic. A.Ş. de bu anlamda Osmaneli için önemli bir yabancı yatırım. Yatırımcılarımıza ve bu şirketlerde çalışan değerli hemşehrilerimize her zaman değer veriyor ve onlarla birlikte Osmaneli Sanayi hedeflerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

Osmaneli’de en büyük Gıda yatırımı olan CP Standart Gıda Standart Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında kısa bir bilgi verelim ve şirketimizi yakından tanıyalım;
Türkiyeyi tarımsal sanayi alanında etüt eden CP Grup, uzmanlık alanı olan yem teknolojisi konusunda ülkemize katkı sağlayacağını düşünerek 1986 yılında İnegöl’de kurduğu ilk yem fabrikası ile “CP Standart Gıda San. Ve Tic. A.Ş. ” olarak Türkiye’ de faaliyetlerine başlamış ve CP Foods Public Limited Company iştirakı (http://www.cpfworldwide.com/en) olarak hizmetlerine devam etmektedir.

Dünyanın birçok ülkesinde; etlik ve yumurtalık civciv, kanatlı ve büyükbaş hayvan yemi, piliç eti ve ileri işlenmiş et ürünleri konusunda büyük ölçekli yatırımlarıyla uluslararası bir kuruluş olan CP Grup, 100 milyon doları aşan yatırımlarıyla Türkiye’de 30 yıldır istikrarlı bir büyüme ile faaliyetlerini sürdürmektedir. CP, uluslararası teknolojisi ve kalitesiyle gerek yem sektörünün, gerekse piliç eti sektörünün gelişmesinde önemli rol oynamakta ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

CP, veteriner ve ziraat mühendislerinden oluşan tecrübeli ve uzman teknik kadrosuyla Türkiye’nin farklı yerlerinde hizmet veren 6 adet yem fabrikasında uluslararası kalite standartlarında ürettiği kanatlı ve büyükbaş hayvan yemleriyle yıllardır üreticilere en iyi hizmeti sunmaktadır. Yıllık 1.200.000 tonun üzerinde üretim yapan CP Yem, yem sektörünün lider firmalarındandır.

Bugün, Türkiye’de 2400 çalışanıyla hizmet veren CP, eğitimli ve geniş satış kadrosuyla, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Antalya, Trakya ana satış depoları ve yurt çapında 100’e yakın bayi ile günlük kesilmiş, taze piliç eti ürünlerini soğuk zincir içerisinde tüm Türkiye’ye dağıtmaktadır. Bununla birlikte, CP ürünleri Real, Metro, Migros, Özdilek, A101, Kipa gibi ulusal zincir mağazalar ve 100’ü aşkın CP marketler aracığıyla tüketiciye en hijyenik ve en taze koşullarda sunulmaktadır.
Bugün, CP Grup, Türkiye’de kazandığını yine Türkiye’de yatırım yaparak değerlendiren, yeni istihdam olanakları yaratan, piliç ve yem sektörünün en güçlü ve köklü kuruluşudur.

Osmaneli ilçemizde faaliyet gösteren CP Standart Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ilçemizde en büyük çalışanı olan ve özelliklede kadın istihdamına ağırlık veren %100 yabancı sermayeli bir kuruluştur. Şirketimiz yöneticilerine ziyaretimize gösterdikleri ilgi içi teşekkür ediyor, yeni yatırımları için tam destek diyoruz.

Okunma Sayısı: 1.704