CUMHUR İTTİFAKI İL BAŞKANLARI VE BELEDİYE BAŞKANLARI SÖĞÜT’TE BİR ARAYA GELDİ.

Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım,MHP İl Başkanı Muhammet Fatih Yaşar,İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz,Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever,Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Süer,Pazaryeri Başkanı Zekiye Tekin,İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez,Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden,Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman,Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak,Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna Söğüt’te bir araya geldi.Önce Ak Parti Söğüt İlçe Başkanlığını ziyaret eden başkanlar,Söğüt Belediye Başkanını ziyaret etti.Cuma namazını Çelebi Sultan Mehmet Camiinde kılan başkanlar halkla sohbet etti.Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever ev sahipliğinde yapılan toplantıda cumhur ittifakı belediye başkanları olarak gündemdeki konuları değerlendirildi.Bu toplantıların aylık olarak yapılması kararlaştırılırken,bir sonraki toplantının Osmaneli’de yapılması kararlaştırıldı.Başkanlar ev sahipliği için Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever’e teşekkür ettiler.Başkanlar Eruğrul Gazi Türbesini ziyaret ederek ilçeden ayrıldılar.