CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN GRUP TOPLANTISINDA BAŞKANIMIZA AK PARTİ ROZETİNİ TAKTI.

Bugün yapılan grup toplantısında ülke gündeminde yaşanan olaylar nedeniyle ertelenen Ak Partiye geçiş süreci gerçekleştirildi.Grup Toplantısında Cumhurbaşkanımızın bizzat Ak Partiye dahil olacak belediye başkanlarını milletvekillerine ve basına tanıttı.İl başkanları,İl milletvekilleri,il kadın ve Gençlik Kolları başkanlarının katıldığı tören gerçekleştirildi.

Rozetleri Cumhurbaşkanımızca takılan Osmaneli,,Pazaryeri,Afyon Bolvadin,Siirt Veysel Karani,Pamukova belediye başkanları Ak Partiye katıldı.Cumhurbaşkanımızın Ak Partiye halkın seçimlerde devam dediği başkanları davet etmesiyle başlayan süreç bugün 5 belediye başkanının Ak Partiye geçişini sağladı.

Başkan Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Bir önceki dönemimizde olduğu gibi bu dönemde de Osmaneli için büyük yatırımlara devam etmek için yerel yönetimle genel yönetim arasında uyumu üst seviyeye çıkaracağız.Bu süreçte hiç bırakmadığımız Ak Parti davası ve Recep Tayyip Erdoğan sevdasını bugün taçlandırmış olduk.Belediye Meclis Üyelerimizin de desteği ve birlik ve beraberlik içimde Osmaneli hedeflerine ulaşacağız.

Osmaneli nin büyüme ve yükselişini sürdüreceğiz.Bu süreçte bizlere destek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez,Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir,Tarım Kredi Koop.Genel Mdr. Dr. Fahrettin Poyraz,Prof. Dr. Nabi Avcı,Dr. Yalçın Akdoğan,Milletvekilimiz Selim Yağcı ve İl başkanımız Fikret Karabıyık,Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki,Yerel Yön. Başk. Yrd. Bilal Uçar ve tüm destek olanlara teşekkür ediyorum.Bu süreçlerde bize her zaman destek olan,bizimle yol yürüyen ve bugünde bizi Ankara’da,TV başında yalnız bırakmayan tüm kardeşlerime ayrıca teşekkür ediyorum”dedi.

.