CUMHURBAŞKANIMIZIN BAŞLATTIĞI “GELECEĞE NEFES”KAMPANYASI KAPSAMINDA BUGÜN OSMANELİ HALKI 6.500 AĞAÇ DİKTİ.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Tarım ve Orman Bakanlığı’nın organizasyonu kapsamında 11 Kasım saat 11.11’de 81 ilde eş zamanlı olarak 2023 farklı noktada 11 milyon fidan dikildi. Bilecik’te ise 43 ayrı noktada 32 bin 210 fidan toprakla buluştu.Osmaneli halkı kampanyaya bugün 6.500 adet ağaç dikerek katkıda bulundu.

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz,Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,Osmaneli protokolü üyeleri,siyasi partilerimiz,sivil toplum örgütlerimiz,spor kulüplerimiz,öğrencilerimiz ve halkımızın katılımı ile önceden belirlenen noktalarda 6.500 adet fidan toprakla buluştu.Yoğun ilginin olduğu ağaç dikiminde Osmaneli Belediyesi ağaç dikim bölgelerini ve dikim yerlerini hazırladı. Belediyemiz ve İlçe orman İşletme Şefliğimizden temin edeceği ağaçlarla kampanya sonarsında da ağaç dikme sezonu boyunca dikime devam edecek.

Bilecik Denetimli Serbestlik il müdürlüğü,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Osmaneli MYO,Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar Derneği ve spor kulüplerimizle Osmaneli Belediyesi ağaç dikmeyi sürdürecek.Osmaneli Belediyesi 2019 yılı sonuna kadar 20.000 adet daha fidan dikerek 2015 yılından bugüne kadar 200.000 adet ağaç hedefine ulaşacak.Osmaneli Belediyesi 2020 yılında 5 yılda kişi başına diktiği 15 adet ağaçla geleceğe büyük yatırım yapmış olacak.Kısaca Osmaneli de her kişinin parklarımızda ve sokaklarımızda dikili en az 15 ağacı olacak.