DEĞERLI SANAYICIMIZ,HEMŞERIMIZ LEVENT BULGURCU OSMANELİ’DE SANAYI BÖLGEMIZDE YAPACAĞI YATIRIMLA ILGILI BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHIN ILE BIR ARAYA GELDI.

Osmaneli ilçemizin yetiştirdiği değerli işadamı Levent Bulgurcu ilçemizde yapacağı yatırım için Başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti.Mepsan AŞ ile sektöründe çok iyi konuma gelen değerli iş adamımız Çin destekli robot kolları,robot teknolojisinde kullanılacak yüksek teknoloji içeren ürünler üretecek tesisi Osmaneli’de sanayi bölgesinde almış olduğu arsa üzerine kuruyor.Osmaneli Belediyesince hemşerimiz Levent Bulgurcunun yatırım yapacağı sanayi parsellerinde gerekli değişiklikler yapılarak,yatırım için her şey uygun hale getirildi.

Mepsan AŞ ile Türkiye’de ve Dünya da marka haline gelen değerli kardeşimiz Levent Bulgurcu’nun faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi verelim;
“1992 yılında Konya’da yerel bir servis şirketi olarak kurulan Mepsan, ilk akaryakıt dispenser üretimini 1993 yılında gerçekleştirdi. Büyüyen iş hacmiyle birlikte 1997 yılında 1.000 m²’lik ikinci üretim alanına, 2000 yılında ise halen operasyonlarını sürdürdüğü mevcut üretim tesisine taşındı.

2005’te yönetim birimlerini, gelişen iş portföyü ve uluslararası büyümesine paralel İstanbul’daki yeni Genel Merkez binasına taşıdı. 2007 yılından başlayarak büyümesi ivme kazanan Mepsan kısa sürede üretim alanını 2.500 m2’den 45.000 m2’ye, çalışan sayısını 300’e çıkardı; operasyonlarıyla 30 ülkeye yayılan ve yerel pazar liderliğini ele geçiren bir konuma ulaştı.”

Mepsan AŞ yönetim kurulu başkanı Levent Bulgurcu şirketi ile ilgili yaptığı acıklamada;
“Dünyanın en büyük yakıt istasyonu ekipmanı üreticilerinden biri olmak bize yetmiyor; dünyanın lider yakıt istasyonu çözüm markası olmak, geleceğin istasyonunu hayalden gerçeğe dönüştürmek, alternatif otomotiv yakıtlarında öncü geliştirmeler yapmak istiyoruz. Sektörümüzün yerel liderliğinden sektör geleceğinin global liderliğine doğru emin adımlarla yürüyoruz.

Yenilikçiliği, sürdürülebilir başarının olmazsa olmazı olarak gördük ve en güçlü farklılaşma alanımızı bunun üzerine inşa ettik. Tasarım yeteneğimizi, mühendislik birikimimizi, üretim gücümüzü, sürdürülebilirlik önceliklerimizi ve geniş çözüm yelpazemizi de bunun yanındaki temel değerlerimiz olarak belirledik.Osmaneli’de yapacağımız yatırımla teknolojik olarak farklı bir alana gireceğiz.Teknolojiyi çok önemsiyoruz ve yapacağımız yeni yatırımla bir yerde teknolojiye yatırımı da başlatmış oluyoruz.Osmaneli Belediyesinin yatırım kararımızdan bu yana gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür ediyoruz”dedi.

Başkanımız Münür Şahin;”Değerli kardeşimiz Levent Bulgurcu’ya ileçimize yapacağı yatırımlar için teşekkür ediyor,Allah işlerinde yardımcı olsun,bol kazançlar versin diliyoruz”dedi.