DENİZLİ İL KÜLTÜR MÜDÜRÜ TURHAN VELİ AKYOL BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN İ ZİYARET ETTİ

Denizli İl Kültür Müdürü,önceki dönem Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve ailesi,Bilecik İl Kültür Müdürü Serkan Bircan Başkanımız Münür Şahin i ziyaret etti.Osmaneli Belediyesi ile Tekke Yöresi Türkmen Derneği arasında Projenin yürütülmesinde destekleriyle katkı sağlayan değerli önceki dönem Tavas Belediye başkanımızın ilçemizi ziyaretinden büyük mutluluk duyduk.2014-2019 tarihleri arası Tavas Belediye Başkanlığı görevinde başarılı çalışmaları ile halkın gönlüne giren Turhan Veli Akyol ,Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü olarakta başarılı hizmetlerini sürdürüyor.Bilecik ve Osmaneli ile Teke Yöresi arasında güçlü bağların kurulmasına vesile olan bu buluşma neticesinde; bizlerde kültür,sanat, tarih ve turizm alanında istişare etme ve şehrimizin turistik değerlerini aktarma fırsatı bulduk. İnşallah Denizli ile Bilecik arasında oluşan bu güzel buluşmanın ileriki süreçlerde daha farklı projelere yansıyacağından inancımız tam. Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Değerli Başkan Turhan Veli Akyol ve kıymetli ailesine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.Yine bu buluşmayı organize eden ve ilçemize destek vermek için sürekli mesai harcayan değerli kardeşimiz Bilecik Kültür ve Turizm Müdürümüz Serkan Bircan’a da çok teşekkür ediyoruz”dedi.