DEVR-İ ALEM PROGRAMI SUNUCUSU İSMAİL KAHRAMAN İLÇEMİZDEYDİ

img_7251

TGRT Belgesel Kanalı Devr-i Alem Programı sunucusu İsmail KAHRAMAN, bugün ilçemizi ziyaret etti. TGRT Belgesel kanalında ülkemizin farklı coğrafi özelliklerini, tarihini, kültürünü, gelenek, görenek, örf ve adetlerini Devr-i Alem programı ile ekranlara taşıyan İsmail KAHRAMAN, özellikle tarihi dokusu yüksek, Osmanlı Devleti’nin kurulduğu topraklar olan Osmaneli’ni ziyaret etmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

İlçemizin özellikle tarihi dokusunun, tescilli konaklarının çok özel bir yer arzettiğini dile getiren İsmail KAHRAMAN, Belediye Başkan Yardımcımız Hayati KABA ile bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Yardımcımız Hayati KABA, farklı birçok yöreyi gezip ekranlara taşıyan İsmail KAHRAMAN’ı tarihi dokusu yüksek ilçemizde görmekten sevinç duyduğunu söyledi. İsmail KAHRAMAN, ilçemiz Osmaneli ile ilgili birtakım çalışmalar yapmak istediğini dile getirdi. Gerçekleştirilen görüşmenin sonunda Başkan Yardımcımız Hayati KABA, İsmail KAHRAMAN’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek kendisine Geleneksel Osmaneli Evlerinin yer aldığı seramik bir tablo ve yöresel ayva lokumu ikram etti.

Okunma Sayısı: 1.584