DOĞUŞ SUNİ DERİ ANA SPONSORLUĞUNDA,”TÜRKİYE ULUSAL SATRANÇ ŞAMPİYONASI”NDA 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR EV SAHİBİ

37979108_2082556135294252_6720633785328599040_n

Baş antrenörümüz ve milli sporcumuz Dr Cumhur Babaoğlu ve eşi milli sporcumuz hocamız Ezgi Babaoğlu ile satrançta ilimize Türkiye Çapında başarılar Kazandıran 1308 Osmaneli Belediye Spor,”Türkiye Ulusal Satranç Şampiyonasında”2.kez ev sahipliği yapıyor.Ana sponsorumuz Doğuş Suni Deri AŞ ‘nin destekleriyle Prof Dr Yunus Söylet İçmeler tesislerimizde ve merkezdeki otel ve pansiyonlarımızda 500 kişi Osmaneli de 4 gün boyunca konaklayacak,Çocukları satranç Şampiyonasında yarışırken velilerimizde Osmaneli’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezecek.

1308 Osmaneli Belediye Spor Satranç takımımız Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında ; 1 Türkiye İkinciliği & 1 Türkiye Dördüncülüğü elde ederek başarılarına yenilerini eklemişti.
Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde 09-15 Temmuz tarihleri arasında, 40 il ve KKTC’den 61 takım ve 852 sporcunun 9 tur boyunca mücadele ettiği 2018 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası yapılan ödül töreninde,Bilecik’ten ilk kez bir takım olan 1308 Osmaneli Belediye Spor Türkiye Kulüpler Şampiyonasında büyük başarı elde etmişti.

Başarılı antrenör Cumhur Babaoğlu ve Ezgi Yılmaz Babaoğlu yönetimindeki 1308 Osmaneli Belediye Sporun Satranç Federasyonunda etkin konumda olması,Il Başkanımız Fikret Karabıyık’ın destekleri ve Doğuş Suni Kösele AŞ ana sponsorluğunda Osmaneli de gecen yıl birincisi yapılan satranç Şampiyonası’nın geleneksel hale gelmesini sağladı.

Organizasyonda emeği geçenlere tekrar teşekkür ederken ,baş antreürümüz,milli satrançcımız Dr. Cumhur Baba ve eşi milli satranççı sporcunuz ve hocamız Ezgi Yılmaz Babaoğlu’na ilimiz ve ilçemizde ve de Türkiye de Satranç sporuna destekleri için teşekkür ediyoruz.