DOLUDAN ZARAR GÖREN ÇİFTÇİLERİMİZE ÖDEMELERİ YAPILACAK.

44961997_2141703272712871_1492860482388754432_n
DOLUDAN ZARAR GÖREN ÇİFTÇİLERİMİZE ÖDEMELERİ YAPILACAK.
MİLLETVEKİLİMİZ SELİM YAĞCI BEYE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Dün akşam yapılan genişletilmiş il koordinasyon toplantısına katılan İl Genel Meclisi Üyemiz Hakan Özkan yaptığı açıklamada çiftçimize müjdeyi verdi;
“AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, dolu afetinden zarar gören Osmaneli çiftçisine devlet tarafından destek verileceğini duyurdu.Partimizin Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Ekim ayı il danışma meclisi toplantısında konuya ilişkin bilgiler veren Milletvekili Selim Yağcı, afet kapsamında verilecek desteklerden ilk faydalanacak şehirlerden birinin Bilecik olduğunu söyledi.

Milletvekilimiz Selim Yağcı;Osmaneli’de afetten etkilenen çiftçilerimizin zararlarının tamamı karşılanmasa da zararlarını hafifletecek bir desteği sağlamanın çabası gayreti içerisindeyiz. Devletimiz bir geçmiş olsun mahiyetinde yardımda bulunacak dedi.Milletvekili Selim Yağcı’ya konun başlangıcından bu yana Ankara’da bakanlıklarda gösterdiği büyük gayretler için Osmaneli de doludan zarar gören çiftçilerimiz adına teşekkür ediyoruz”dedi.

Osmaneli Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan Milletvekilimiz Selim Yağcı,İl Başkanımız Fikret Karabıyık, İlçe Başanımız Mefaret Göbekçi ve Belediye Başkanımız Münür Şahin ile,Valimiz Doc Dr Tahir Büyükakın ve Kaymakamımız Naif Yavuz ve kamu yöneticileri ile son derece uyumlu çalışmalar yaparak köylerimize büyük hizmetler yapılmasını sağladı. Eğitim seviyesininde Ziraat Mühendisliği olması ilçemize büyük katkı sağladı.Başarılı İl Genel Meclisi üyemiz Hakan Özkan’a teşekkür ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.