DÜN VE BUGÜN BELEDİYEMİZİN İLAÇLAMA EKİBİNE GÖNÜLLÜ KATILAN RAMAZAN KABA KARDEŞİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Osmaneli Belediyesi olarak koronavirüsle mücadeleye ve özellikle de ilaçlama çalışmalarına devam ediyoruz.Osmaneli halkı ilaçlama çalışmalarına destek olurken,bizzat traktörü ve ilaçlama makinasıyla bizlere destek olan kardeşlerimiz var.Dün ve bugün Düzmeşe Köyümüzden gelerek traktörü ve ilaçlama makinasıyla Osmaneli sokaklarına Belediyemiz ilaçlama ekibine destek olan Ramazan Kaba kardeşimize çok teşekkür ediyoruz.

Bu zor günlerde bizlerle olmaları belediyemiz çalışanlarına da güç kuvvet veriyor.İlaçlama ekibimizdeki bir arkadaşımızın soğuk algınlığı sonucu ateşlenmesi ve sonrası karantinaya alınması ve devamında ilaçlama ve temizlik ekibimizden 5 arkadaşımızın karantinaya alınması bizleri zor duruma düşürmüştü.Köyünden gelerek bize destek olan Ramazan Kaba kardeşimizin bu davranışı unutulmaz. Allaha şükürler olsun ki karantinaya alınan 7 arkadaşımızda temiz cıktı ve yarın tekrar göreve başlayacaklar.İlaçlama ekibimiz yarın tam kadro yine halkımızın hizmetinde olacak.

Yine bu zorlu süreçte ilaçlama ekibindeki arkadaşları yerine traktörleriyle ve ilaçlama tankerleri ile belediyemize destek olan Orhan Baykan,Yakup Kaba,Murat Çubukçu,Arif Hatim ve Mehmet Duman kardeşlerimize de çok teşekkür ediyoruz.Osmaneli Belediyesi tüm çalışanları ile birlikte sahada koronavirüse karşı mücadelede 24 saat hizmet vermeye devam ediyor.

Böyle çalışkan ve vefalı,birlik ve beraberlik içinde çalışan kadroları oluşturduğumuz için mutluyuz.Tüm Belediye personelimizi,alt yapı hocalarımızı,sporcu kardeşlerimize koronavirüse karşı verdiğimiz mücadelede risk alarak yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyor,Allah onlardan razı olsun diliyoruz.