EMİTT FUARINDA BİLECİK VE OSMANELİ BELEDİYESİ STANTLARINI ZİYARET ETTİK

51101915_2195324750684056_8109806193754505216_n

EMİTT FUARINDA BİLECİK VE OSMANELİ BELEDİYESİ STANTLARINI ZİYARET ETTİK

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’ nın açılışını gerçekleştirdi.

Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuarın açılış törenine Bakan Ersoy’un yanı sıra, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, KKTC Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya da katıldı.

Açılışa Katılan Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin Bilecik ve Osmaneli Belediyesi stantlarını gezdi. Yöresel ürünlerimizin ve Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Şifalı sularının tanıtıldığı Osmaneli Belediyesi Bölümünde ziyaretçilerle görüştü.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bilecik valisi Bilal Şentürk, Sakarya valisi Ahmet Hamdi Nayır, TURSAB Başkanı, Belediye Başkanları, Acenteler standımızı ziyaret etti. Oldukça ilgi gören Osmaneli Belediyesi standı özellikle yöresel ürünleriyle ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Nisan 2019 ayından itibaren Osmaneli turizmde ziyaretçi akınına uğrayacak. Acentelerle yapılan görüşmeler bunu ortaya koyuyor. Osmaneli sahip olduğu tarihi ve kültürel varlıklarının yanı sıra Osmanlı Mutfağı ile gastronomi turizminde, eğitim,spor ve eko turizm konularında da ayrıcalıklı ve tercih edilen konuma geliyor.