ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ’İ ZİYARET ETTİK

41602536_2119525304930668_1355515614470340608_n

ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ’İ ZİYARET ETTİK
Hemşerimiz, ilimizin yetiştirdiği değerimiz Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı’mız Fatih Dönmez’i ziyaret ettik.Bakanımızla Osmaneli enerji yatırımlarını değerlendirdik.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin,Il genel meclis üyemiz Hakan Özkan,İlçe Başkanımız Mefaret Göbekçi,Belediye Başkan Yardımcımız Hayati Kaba bakanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Osmaneli için planlanan enerji yatırımlarını değerlendirdiler. Doğalgazda tamamlanan yatırımlar sonrası kalan bir kaç evin ve spor salonunun da bitirilmesi.Şehir içi Bölünmüş yolun orta refüj aydınlatılması,yeni trafo taleplerimiz,yer altına alınacak hatlar,kavşak aydınlatmaları vb Konuları değerlendirdik.

Başkanımız Münür Şahin Enerji Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e Osmaneli için her zaman konularımıza ve yatırımlarımıza verdiği destekler için teşekkür etti.Bakanımıza yerel sanatçımız Necmi Öztürk’ün tablosunu hediye eden başkan ilçemiz için yine yatırım destekleri aldı.