ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANIMIZLA İL BAŞKANIMIZ VE MİLLETVEKİLİMİZLE,BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ,İLÇE BAŞKANLARIMIZLA TELEKONFERANS YÖNTEMİ İLE TOPLANTI YAPTIK.

Değerli Bakanımız,Hemşerimiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez beyin koordinatörlüğünde Milletvekilimiz Selim Yağcı,AK Parti İl Başkanımız Fikret Karabıyık,Ak Parti İlçe Belediye Başkanlarımız,Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Süer,Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman,Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin,İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez,Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna,AK Parti İlçe Başkanlarımız ile birlikte canlı olarak telekonferans yöntemi ile toplantımızı gerçekleştirdik.

Gündemde olan Covit-19 virüsü koordinasyonu ve çalışmalarımızın yanı sıra ilimiz ile ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın Bakanımıza İlçemize,Bilecik ve Ülkemizde gerçekleştirdikleri özverili çalışmalarından dolayı hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.Osmaneli gündemindeki konulara ve yatırım hedeflerimize destekleri için Milletvekilimiz Selim Yağcı,İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve her zaman bizlere destek olan değerli Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız,hemşerimiz Fatih Dönmez’e çok teşekkür ediyoruz.