ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİK.

Enerji Bakanı Hemşerimiz Fatih Dönmez’e teşekkür için Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığımıza uğradık.

Osmaneli de doğalgazın bitirilmesi,Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimize elektrik enerji hatlarının götürülmesi ve verilmesi,Belediyemizce talep edilen trafo değişiklikleri,enerji hatlarının yer altına alınması,şehir içi bölünmüş yolunun aydınlatma yatırımları vb hizmetleri için Bakanımız,değerimiz Fatih Dönmez’e teşekkürlerimizi Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Danışmanı Saffet Morgül’e ilettik.

Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”bugün Ankara’da çok önemli ziyaretlerde bulunduk.Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın Bilecik’te olması sebebiyle kendisini önümüzdeki hafta ziyaret ederek ilçemizle ilgili konu ve yatırımlar hakkında bilgilendireceğiz.Sayın vekilimizin her zaman olduğu gibi Osmaneli projelerimize destek olacağını biliyoruz,Zaten vekilimizde her konuşmasında ilçemize değer veriyor.Milletvekilliği seçimlerinde Osmaneli halkı Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya ilçemize büyük katkı sağlayacağı için destek oldu.Bizlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekilimiz için gezmedik köy bırakmadık.Milletvekilimiz Selim Yağcı dolu felaketinde zararların giderilmesinde çiftçimize büyük destek oldu,Hal tesislerimize destek olarak çiftçilerimize sahip çıktı,Lefke Cup U 15 Turnuvası’nı onurlandırdı,elektrik yatırımları konusunda ilçemize destek oldu.Milletvekil Selim Yağcı’ya teşekkür ediyor,yeni projelerimize de destek olacağını biliyoruz.Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez’e tekrar çok teşekkür ediyoruz”dedi.