ESKİ KAYMAKAMIMIZ,GÜRSU KAYMAKAMI NAİF YAVUZ KORONAVİRÜSE YAKALANDI.DEĞERLİ KAYMAKAMIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUZ.

Osmaneli Kaymakamlığından Bursa Gürsu Kaymakamlığına atanan değerli kardeşimiz,kaymakamımız Naif Yavuz’un Koronavirüse yakalandığını öğrendik..İlçemizde çok sevilen değerli kaymakamımıza Allahtan şifalar diliyoruz.Değerli eşi hanımefendiye ve değerli ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Dualarımız Naif Yavuz Kaymakamımız ve tüm hastalarımız için.Bu vesile ile Osmaneli halkına tekrar 15 günlük süreç içinde kurallara kesintisiz uymalarını,mecbur kalmadıkça yoğunluk olan alanlarda çıkmamalarını rica ediyoruz.Durum gerçekten çok dikkat etmemiz gereken seviyede.Lütfen sevdiklerimiz,ailemiz ve sağlığımız için kurallara uyalım,mümkünse kendimizi ve ailemizi 15 gün çok dikkatli olarak karantinaya alalım.

Saygı ve sevgilerimle,

Ymm Münür Şahin