ESKİ OSMANELİ DEVLET HASTAHANESİ BAŞHEKİMİ VE DİŞ DOKTORU ESRA MERCAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ.

Uzun süre Osmaneli de Diş Hekimliği yapan ve Selahattin Çetintaş Devlet Hastahanesi eski Başhekimi Dr Esra Mercan Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti.Başkanımız; “Osmaneli’de görev yaptığı dönemde ilçemizde çok sevilen değerli hocamızı tekrar kentimizde görmekten çok mutlu olduk.Ziyaretleri için kendisine çok teşekkür ediyoruz,Osmaneli’ye olan ilgisi vefalı dostluğu için kardeşimize saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz.Yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz”dedi.