ESKİ VE YENİ TÜM AK PARTİ TEŞKİLATIMIZLA 2019 SECİMLERİ ÖNCESİ BİR ARAYA GELDİK.BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE TÜM SEÇİMLERDE HEDEFLEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

31-IMG_9053

Osmaneli Belediye Başkanının davetiyle eski,yeni tüm kademe yönetim kurulları İl Başkanımız Fikret Karabıyık,Milletvekilimiz Halil Eldemir,Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit,Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin,İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi,Önceki dönem ilçe başkanı Yalcın Karaca,eski ilçe başkanları Alper Karadağ,Erhan Özsoy,Ahmet Kaya,Hayati Kaba,Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya,Önceki dönem kadın kolları başkanı Sibel Büyükgüney,Gençlik kolları başkanı Emre,Önceki dönem genclik kolları başkanı Yasin Akçay,İbrahim Daş,Abdullah Özkan,Belediye meclis üyelerimiz,eski ve yeni tüm ana kademe,kadın,genclik kolları yöneticleri toplantıda yer aldı.Yaklaşık 200 civarında ak parti yeni ve eski yönetim kadrolarının katıldığı toplantı büyük ilgi gördü.

İlçe başkanı Mefaret Göbekçi’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda,başkan katılımlarından dolayı tüm teşkilata teşekkür etti.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin;”Osmaneli hedeflerine Birlik ve beraberlik içinde yürüyor.En büyük güçümüz eskisiyle,yenisiyle tüm kadrolar olarak birlik ve beraberliğimizdir.Allah niyetlerimiz iyi olunca,büyük yatırımlarımızında gercekleşmesini sağlıyor.Milletvekilimiz ve il başkanımızın destekleri ile kamu yatırımlarının ilçemize gelmesinde büyük başarı sağladık.Osmaneli bu dönemde cumhurriyet tarihinin en büyük yatırımlarını gercekleştiriyor.Sporda,eğitimde,tarıamda,sanayide,turizmde kısac her alanda yatırımlarla Osmaneli büyüyor.1075 yılından günümüze kesintisiz TÜRK kenti Osmaneli,Afrinde,Suriyede diğer kentlerde,Irakta kısaca terörün olduğu her yerde savaşan kahraman silahlı kuvvetler mensuplarına,emniyet güçlerimize Allah güç,kuvvet versin.Şehitlerimiz için Allahtan rahmet diliyorum,gazilerimiz için Allah şifalar versin.

Milletvekilimiz Halil Eldemir;Osmaneli teşkilatımız her zaman birlik ve beraberlik içinde başarılara imza atar.Belediye Başkanımız Münür Şahin ile birlikte bu dönemde de bu başarılı çalışmaları arttırarak sürdürüyor.İnşallah 2019 secimlerinde hedeflenen oy oranını Osmaneli de yakalıyacağız.Suriye de Afrin’de,Irak’ta teröre ve teröre detsek veren hainlere karşı savaşan Türk Silahlı kevvetleri mensuplarına,emniyet güçlerimize Allah güç kuvvet versin,Allah onları korusun,Allah şehtlerimize rahmet,gazilerimize şifalar versin.Osmaneli YHT nin merkezi oluyor.Nisanda Osmaneli-Yenişehir hattı ihaleye cıkmış olacak.Bu yatırım sonrası Osmaneli lojistik merkezi oluyor.Belediye Başkanımız’ın teşkilatımızdan aldığı güçle bize getirdiği her projeye destek olduk.Eğitimde yaptığımız yatırımlar,TOKİ,YHT,Şehir içi 4.5 km’lik yol,Jandarma Komutanlığı binası,Emniyet Müdürlüğü Binası.vb tüm yatırımlarda başkanımıza destek olduk.Bu toplantıda eski yeni,tüm ilçe başkanlarımızın,kadın kolları başkanlarımızın,genclik kolları başkanlarımızın,her kademe yönetim kurulu üyelerimizin,belediye meclis üyelerimizin kısaca eski-yeni tüm teşkilatımızın birlik ve beraberlik içinde Belediye başkanımızın davetiyle bir arada olmasından çok mutlu oldum.İnşallah 2019 yılı secimleri Dünya,Türkiye,Bilecik ve Osmaneli için çok hayırlı sonuclar doğururur.Güçlü ve büyük Türkiye Tüm Türk Dünyası için,Tüm İslam Alemi için,Tüm ezilen halklar için bir umuttur.Bunun için çok çalışmalı ve her vatandaşımızla ayırım yapmadan görüşmeliyiz.

İl başkanımız Fikret Karabıyık’ta;Osmaneli birlik ve beraberlik içinde 2019 secimlerine hazır.Belediye Başkanımız teşkilatımızında desteğini alarak Osmaneli de cok basarılı hizmetleri gercekleştirdi.Tüm Ak Partili Belediye Başkanlarımız cok güzel hizmetleri gercekleştiryorlar.Bilecik te 7 belediye başkanımızda il ve ilçelerimiz için güzel hizmetler veriyorlar.Bu arada 1308 Osmaneli Belediye Sporu şampiyonluğu için kutluyorum.15 Temmuzu engelleyen bu millet tüm emperyalistlerin oyunlarını bozdu.Türkiye yi Suriye gibi yapmak isteyen dış güçler 15 temmuzda Fetö terör örgütünü kulanarak darebe girişiminde bulundu.Ama Türk milleti lideri Recep Tayyip Erdoğanın çağrısıyla sokaklara dökülerek bu oyunları bozdu.Suriye de inanılmaz bir yıkım ve ezziyet var.Türkiye nin Azez’de kurduğu yetimhanede 30.000 çoçuk var,annelerini babalarını kaybetmiş.Anne ve babaların yanından çoçuklar zorla alınıyor.Aileler perişan,yaşamdan nefret eder konuma gelmiş,ırz,namus ayaklar altında,kadınlar bezmiş.Ve bu kadar eziyet edilmiş Suriye halkının arkasında sadece Türkiye var.Türkiye islam aleminin,Türk Dünyasının,ezilen halkalrın tek umudu.

Konuşmalar sonrası toplantı sona erdi.