ESKİŞEHİR HOBİ,SPOR VE HEDİYELİK EŞYA FUARINDA OSMANELİ BELEDİYESİ STANDINI ZİYARET ETTİK.

24-27 Ekim.2019 tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenen “Hobi,Spor ve Hediyelik eşya Fuarında”Osmaneli Belediyesi yöresel ürünleri ve hediyelik eşyaları ile yerini aldı.Başkanımız Münür Şahin bugün standımızı ziyaret ederek ziyaretçilerle görüştü.

Ziyaretçilerin büyük ilgisini çeken Lefke Bezi ,Lefke Takı ve Lefke Bezinden yapılan diğer ürünler özellikle bayanların büyük beğenisini kazandı.Yine yöresel ürünlerimiz Ayva Lokumu,Osmaneli Salcası,Kurutulmuş meyva ve sebze,Şifalı Sularımız vb fuarı ziyaret eden ziyaretcilerin yoğun talebiyle kısa sürede satıldı.

Değerli hocamız Gülay Durak ve Eğitim sorumlumuz Melek Sivri ve Turizm Yöneticimiz Süleyman Çakar,Spor Yöneticilerimiz Mete Aktemur,Tesisler yöneticimiz Ünsal Özet,Yöresel Üretim Sorumlumuz Yusuf Ben ve diğer genc kardeşlerimizle fuarlarda,sporda,yöresel ürünlerde,turizm değerlerimizin tanıtımında etkin olmayı sağladık.Osmaneli Belediyesi klasik belediyecilik sınırlarını aşan,model alınacak,örnek belediye olma özelliğiyle her kesimin dikkatini cekiyor.En büyük özelliğimiz çok az kaynak kullanarak,çok değerli yatırımları gercekleştirme özelliğimiz.

Turizmde yükselen değer olan Osmaneli bir taraftan hızla restorasyon çalışmalarını sürdürürken,diğer taraftan da yöresel ürünlerinin sayısını sürekli arttırıyor.Antalya’da Yörex Fuarında , Eskişehir’de Hobi,spor ve hediyelik eşya fuarında,Rusya’da İstanbul Ticaret Üniversitesi Moda Tekstil Bölümünde sergilenen yöresel ürünlerimiz artık sadece yurt içinde değil,yurt dışında da talep edilir konuma geldi.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin;”Osmaneli her konuda birlik ve beraberlik içinde yükselişini ve büyümesini sürdürüyor.Osmaneli Belediyesi öncü ve izlenen,takip edilen belediye oldu.Yaptığımız her proje ilçemize artı değer katarken diğer belediyelere de örnek oluyor.Her türlü ekonomik durgunluklara ve kısıtlı olanaklara rağmen Osmaneli Belediyesi hız kesmeden yatırımlarına devam ediyor.Osmaneli’de ilk dönemimizde çok güzel projeler,yatırımlar yaparak ilçemize değer kattık.İkinci dönemimizde Osmaneli özellikle finansal yönetimimizin bir sonucu olarak yatırımları gerçekleştirecek. Osmaneli çok kısa sürede Dünya markası kent konumuna gelecek”dedi.