ESKİŞEHİR MİHALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI ZEYNEP AKGÜN İLÇEMİZİ VE BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

IMG_4692

Eskişehir Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep AKGÜN, ilçemizi ve belediyemizi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep AKGÜN ile birlikte Osmaneli ilçemizde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Mihalgazi’de kaplıcalar konusundaki çalışmalar ilçemizin benzer tesisi olan İçmeler Tesisi ile karşılaştırılarak ortak yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. İki ilçenin birbiriyle yakın olan tarım, turizm vb. gibi konularında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Aynı zamanda Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Mihalgazi Belediye Başkanı ile birlikte Geleneksel Osmaneli Konaklarını, Prof. Dr. Yunus SÖYLET İçmeler Tesisini, Şehitler Parkını, spor ve kompleks alanlarını ve Sakarya nehri kenarını gezdi. Tekke Seyir Tepesi’nde sona eren görüşme ile iki ilçe adına birçok fayda sağlandı.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep AKGÜN’ün ilçemize yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek bundan sonra iki ilçe arasında yoğun ziyaret ve bilgi alışverişi konusunda işbirliği yapacaklarını belirtti.

Okunma Sayısı: 1.594