ESKİŞEHİR SARICAKAYA BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAM VE OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. HAKAN ÇALIŞKAN BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Belediyelerimiz arasında işbirliği ve bilgi paylaşımı kentlerimize kazanımlar getiriyor.Eskişehir’in Sakarya Nehri üzerinde kurulu Sarıcakaya ilçesi Osmaneli ile benzer özelliklere sahip.Sıcak Kaplıcaları,değerli kalsedon taşı,seraları vb özellikleri ile güzel bir yerleşim yeri Sarıcakaya.

Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam,Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim üyesi Doc Dr Hakan Çalışkan belediye başkanımız Münür Şahin’i ziyaret ederek birlikte çalışabilecekleri konuları değerlendirdiler. Osmaneli’nin tarihi konakları,camileri,kilsesi,Prof Dr İçmeler tasislerini birlikte gezen iki başkan bir çok konuda işbirliği yapabileceklerini ifade ettiler.

Başkanımız Münür Şahin, Sarıcakaya Belediye Başkanımız Hüseyin Çam ve değerli hocamıza teşekkür ederek,birlikte projeleri gerçekleştirmeye hazırız dedi.