ESKIŞEHİR TAPU KADASTRO BÖLGE MÜDÜRÜ CEVDET KILIÇ’I ZİYARET ETTİK

29598021_2007131269503406_5561966765064994512_n

Osmaneli Belediyesi olarak tüm kamu ve özel sektör Yöneticileri ile ilişkilerimizi karşılıklı saygı, sevgi içinde yürütüyoruz. Hızlı hareket edebilmenin yolu da kurumlar arası işbirliği ve uyum.

Eskişehir Tapu ve Kadastro Müdürümüzü de Osmaneli Belediyesi olarak yapmış olduğumuz uygulamalarda hem bölge müdürlüğü, hem de Bilecik, Osmaneli Tapu ve Kadastro müdürlükleri olarak verdikleri destekler için teşekkür ettik.

Bugüne kadar yapmış olduğumuz 18 uygulamalarında, Osmaneli bin genelinde yapmış olduğumuz revize imar planımızda, sanayi parselleri uygulamalarımızda ,kamu yatırımlarını ilçemize getirmek için yaptığımız değişikliklerde, TOKI Projemizde Osmaneli ilçesinin Önünü açan uygulamalarda destekleri için Osmaneli Tapu Müdürlüğümüze, kadastro müdürlüğümüze, Bölge müdürlüğümüze ve çalışanlarına teşekkürlerimizi ilettik.

Eskişehir Tapu ve Kadastro Bölge Müdürümüze ve yöneticilerimize ziyaretimize gösterdikleri misafirperverlik ve ilgi için teşekkür ediyoruz.