GEBZE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI VAHİT YILDIRIM,İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI PROF DR İBRAHİM BAZ SANAYİ PARSELLERİ VE YATIRIMLAR İÇİN OSMANELİ BELEDİYESİNDE

29178048_1999521296931070_4158417946219118592_n

İstanbul da özelliklede Gebze de faaliyet gösteren bazı sanayicilerin ilçemize yatırım yapmak için müracaat ediyorlar. Yapmış olduğumuz sanayi parselleri uygulamamıza yoğun ilgi gösteriliyor. Yapmış olduğumuz İstanbul ziyaretleri sonrası bu yoğunluk daha da arttı.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Baz sanayi parsellerimizle ilgili alanları yerinde incelemek için ilçemizi ve belediyemizi ziyaret ettiler. Gebze OSB deki sanayiciler için sanayi parsellerimizden yer talebinde bulunan sanayicilerimizle görüşmelerimiz devam edecek.

Değerli konuklarımız Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezini de ziyaret ederek Lefke Bezinden ürünlerimize büyük ilgi gösterdiler. Hediyelik eşyalar için büyük sipariş de veren sanayicilerimiz yöresel ürünlerimize doğrudan alıcı olacaklarını gösterdiler. Yeni yapmakta olduğumuz Lokum Fabrikamız, reçel, salca, diğer gıda ürünleri projemize de büyük ilgi gösteren yatırımcılar üretim aşamasında sipariş desteği sağlayacaklarını ifade ettiler.

Çevreye, doğaya zarar vermeyen Osmaneli de gelişimi sağlayacak yatırımcıların önünü açacağız. Osmaneli için belirlediğimiz sanayileşerek büyüme hedefine hızla ulaşıyoruz. Değerli yatırımcılara ve hocamıza Osmaneli ye ilgileri için çok teşekkür ediyoruz.

Saygı ve sevgilerimle,
Ymm Münür Şahin-Osmaneli Belediye Başkanı