GENÇLIK SPOR BAKANLIĞI VE OSMANELI BELEDIYESI İŞBİRLİĞİ İLE 40 ÖĞRENCİYİ OSMANELI’DE AĞIRLADIK.

Gençlik Spor bakanlığı gençlik merkezinin Anadoluyuz biz projesi kapsamında Tekirdağ’dan ilçemize gelen öğrencilerimizi 3 gün boyunca Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizde ağırladık.40 kişiden oluşan gençler tesislerimize hayran kaldı.Osmaneli’de İçmeler,Camiler,Konaklar,Sakarya Nehri kıyısındaki Parklar,Kadın Girişimciler Kooperatifi,Genclik Merkezi vb tesislerimizi,kültürel ve tarihi varlıklarımızı ziyaret eden gençler,Bilecik’te Şeyh Edebali hazretleri,Söğüt’te Ertuğrul Gazi türbesi,Pazaryeri de Elmalı Göleti vb.tarihi ve doğasıyla ünlü mekanları ziyaret ettiler.Sporda U-15,U-16,U-17 turnuvalarında 10 güzide takımımız gençlerini ağırlayan Osmaneli Belediyesi yaptığımız Yatırımlar sonrası tamamladığımız oteller,piknik alanları ve restorasyonlar,Restaurant ve kafeler ile büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacak kapasiteye ulaştı.Başkanımız Münür Şahin,Gençlik ve Spor Bakanlığımızın düzenlediği organizasyonda ilçemize ev sahibi yapma fırsatı tanıyan Bakanlığımıza,İl-İlçe Gençlik ve Spor Müdürleri mize teşekkür ediyoruz”dedi.