GÖLPAZARI BELEDİYESİNİN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN “1.GÖLPAZARI EKO TURİZM ÇALIŞTAYI”NA KATILDIK.

Gölpazarı Belediyesince 1.düzenlenen “Belki bir turist gelir”,”1.Gölpazarı Eko Turizm Kurultayı”na ilimiz ve yakın illerde turizmde yol katetmiş kentlerle birlikte Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı’nın daveti üzerine katıldık.

Gölpazarı Belediyesince özellikle eko turizm konusuna önem veriliyor. Tarım alanlarının ve köylerin durumununda dikkate alındığında Gölpazarı eko turizmi kendisine hedef seçmiş. Belediye Başkanları, Kaymakamların,Kültür Müdürü, BEBKA Koordinatörü ve bir çok turizm gönüllüsün katıldığı çalıştayda Belediye Başkanımız Münür Şahin bir sunum yaptı. Katılımcıların ilgiyle izlediği sunumda Osmaneli’nin turizmde yaptıkları ve hedeflerini anlatan başkanımız 2019 yılı ikinci yarısından sonra Osmaneli’nin turizmde yeni bir Safranbolu, yeni bir Beypazarı olarak yerimizi alacağız. Gölpazarı ve diğer ilçelerimizle ortak hareket ederek deneyimlerimiz paylaşacağız dedi. Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı’ya başarılı çalışmaları ve daveti için teşekkür eden başkan Şahin Osmaneli nüfusunda çok olan Gölpazarı ilçemizin her konuda her zaman yanında olacaklarını açıkladı.