GÜRSU KAYMAKAMI DEĞERLİ KARDEŞİMİZ NAİF YAVUZ’U ZİYARET ETTİK.

Osmaneli Kaymakamlığı döneminde ilçemizde uyum içinde çalıştığımız ve bir çok değerli hizmeti ve yatırımı ilçemizde gerçekleştirmemizde büyük katkısı olan,Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz’u Başkanımız makamında ziyaret etti.”Fahri Hemşehrilik Beratını”Değerli Kaymakamımıza sunan başkanımız Münür Şahin kendisine çok teşekkür etti.Başkanımız değerli kardeşim,kıymetli Kaymakamımız Naif Yavuz’a tüm meclis üyelerimizin oybirliği ile karar verdiği “Fahri Hemşehrilik Beratını”takdim etmekten gurur duyuyorum dedi.Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz yaptığı konuşmada;“Eski görev yerim Osmaneli Belediye Meclisinde oy birliği ile alınan kararla şahsıma uygun görülen “Fahri Hemşehrilik Beratı”nı Osmaneli Belediye Başkanı kıymetli dostum sn Münir Şahin tarafından takdim edildi. Meslek hayatım boyunca almış olduğum en özel ve anlamlı belgelerden biri olan Hemşehrilik Berat’ını bana uygun gören Osmaneli Belediye Başkanımız Münir Şahin başta olmak üzere tüm Belediye Meclis Üyelerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Osmaneli’nin Fahri hemşehrisi olmak benim için onurdur”dedi.Tüm Osmaneli halkına selamlarını ileten değerli kaymakamımıza tekrar teşekkür ediyoruz.