GÜZEL SANATLAR MÜZEMİZİN ALT KATINI 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR KULÜBÜMÜZE TAHSİS EDİYORUZ. | Osmaneli Belediyesi

45055442_2142605975955934_5352296409284476928_n
Osmaneli Belediyesi olarak yapmakta olduğumuz Güzel Sanatlar Müzemizin alt katını lokalimiz yapılıncaya kadar 1308 Osmaneli Belediye Spora tahsis ediyoruz. Gençlerimizi bir arada toplamak ve onlarla Osmaneli projelerinde birlikte hareket etmek, gençliğin düşüncelerini almak için yerimizi hazırlıyoruz. Osmaneli Belediyesi sporda çocuklarımıza ve sporcularımıza sahip çıkarken onlara her türlü olanaklarıda sağlıyor. Sporcularımızın ailelerinin rahatça çocuklarını gönderebilecekleri ve belediye Müze görevlimizin hizmet edeceği lokalimiz geçici olarakda olsa büyük boşluğu dolduracak. Taraftar Gurubumuzun Başkanı Hüseyin Paun kardeşimize de görüştüğümüz konu Osmaneli spor camiası içinde çok olumlu karşılandı.