HAREKATI”NA HEP BİRLİKTE DESTEK VERECEĞİMİZ MİLLİ DUYGULARIN ÖNE çIKACAĞI,BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN STADA YANSIYACAĞI ATMOSFERDE OLACAK.

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR – BİLECİK SPOR MACI “BARIŞ PINARI HAREKATI”NA HEP BİRLİKTE DESTEK VERECEĞİMİZ MİLLİ DUYGULARIN ÖNE CIKACAĞI,BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN STADA YANSIYACAĞI ATMOSFERDE OLACAK.
Pazar günü saat:14 de Osmaneli İlçe Stadında oynanacak 1308 Osmaneli Belediye Spor-Bilecik Spor Macı,Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye ve Irak’ta teröre ve emperyalizme karşı yürüttüğü “Barış Pınarı Harekatı”nedeniyle milli duyguların öne cıkacağı ve her iki takım taraftarının takımlarına değil TSK’ne destek vereceği bir atmosferde yer olacak.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada,”Pazar günü iki güzide takımımızın yapacağı müsabakaya tüm Bilecik ve İlçelerinin değerli spor severlerini davet ediyoruz.Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta gerçekleştirdiği “Barış Pınarı Harekatı”nedeniyle birlik ve beraberliğimizin en üst sınırda olması gereken günlerdeyiz.1308 Osmaneli Belediye Spor-Bilecik maçı bu birlik ve beraberliğin,milli duyguların ön plana çıkması,kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Emniyet Güçlerimize destek olmamız içinde tarihi bir fırsat.

İki takım taraftarlarına ve tüm izleyenlere maca girerken Türk Bayrağı hediye edeceğiz.5.000 Adet Türk bayrağı pazar günü Osmaneli İlçe Stadında çok güzel bir atmosfer oluşturacak.Stadın her yerini bayraklarla,TSK ne destek pankartlarıyla donatıp,kuracağımız ses sistemiyle kahramanlık türkülerini hep birlikte söyleyeceğiz.Kısaca maçta takımlarımıza değil “Barış Pınarı Harekatında”kahramanca savaşan ordumuza,emniyet güçlerimize tezarühat yapacağız.O gün bu güzel ortamı bozan hain damgasını yer.

Biz maçta çok güzel bir atmosferi oluşturmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.Pazar günü Bilecik için tarihi bir gün olacak ve vatanseverliğimizi tüm Türkiye ye göstereceğiz.Mac sonrası TV lerde TSK ya verdiğimiz destekle anılacağız.Hafta içinde Bilecik Sporu maçın yapılacağı sahada antrenmanda ağırlayıp,iki takımımıza birlikte yemek vereceğiz.Tüm basın mensuplarını davet edeceğimiz yemek ve sonrası basınımızdan da bu birlik ve beraberlik havasına destek olacak ortamın oluşturulmasına büyük katkı sağlayacaklarını biliyoruz.Pazar günü tüm Bilecik ve ilçelerinin değerli sporseverlerini bu güzel atmosferde Osmaneli’de ağırlayacak olmanın heyecanı içindeyiz”dedi.