HEMŞERİMİZ ALTINORDU DIŞ SPORTİF ETKİNLİKLER DİREKTÖRÜ VE MENEJERİ MURAT KORKMAZ BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

Ailesi Osmaneli eşrafından olan,hemşerimiz,kardeşimiz Prof Dr Yunus Söylet’in yeğeni Altınordu Dış Sportif Etkinlikler Direktörü Murat Korkmaz sportif konularda işbirliği yapmak ve destek olmak,atalarının yaşadığı yerleri görmek için Osmaneli’ye geldi ve başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti.Uzun yıllardır Almanya’da yaşayan ve Almanya’da spor alanında özellikle organizasyonlar konusunda çok etkin olan Murat Korkmaz aynı zamanda Altınordu Spor Kulübümüzünde yurt dışındaki bağlarında ve organizasyonlarında güzel bir yere sahip.ilçemiz önde gelen ailelerinden “Arnavut Sami’nin torunu” olan Murat Korkmaz’ın kısa özgeçmişi;“Murat Korkmaz,19 kasım 1984 Friedrichshafen/Almanya doğumlu. Almanya’da okumuş ve büyümüş . 8 yaşında Almanya’da futbola başlamış ve 28 yaşına kadar çeşitli amatör kulüplerde Futbol oynamıştır. 29 yaşında VFB Friedrichshafen kulübünde antrenörlüğe başlayıp altyapı Direktörlüğünden kulübün 2. Başkanlığına kadar ulaşmıştır . Almanya futbol Federasyonu Kulüp yöneticiliği C lisan sahibidir . Bundesliga ekibi VFL WOLFSBURG ve Berlin Steinbeiss üniversitesinde Futbol yöneticiliği Yüksek lisans mevzunudur. Dört sene Altınordu ‘da Sportif etkinlik bölümlerinde direktörlüğe kadar ulaşmıştır. 2020 senesinde kendi ait bir şirketini kurup Türkiye yerleşmiştir. Murat Korkmaz,Türkiye’de genç oyuncu kariyer yöneticiliği konusunda büyük bir açık olduğunu fark ederek,bunun İçin ileri eğitimler almıştır.3 yıl kendini hazırlayarak,İzmir ‘e yerleşmiştir.Türkiye’de futbolcu yetiştiriciliğine yatırım yapmış olan Altınordu’nun bulunduğu şehir olduğu icin İzmir’e yerleşmiştir.Arnavut Sami’nin torunu olana Murat Korkmaz çok iyi Almanca ve İngilizce bilmekte 2 kız çocuk babasıdır. Altınordu Spor Kulübünün Dış Sportif Etkinlikler Direktörlüğü ve yetenekli sporcuların menejerliğini üstlenmiştir”.1308 Osmaneli Belediye Spor Altyapısına büyük katkı sağlayacak olan kardeşimiz,yetenekli çocuklarımızın ve gençlerimizin değerlendirmesi ve kariyeri için kulübümüzle işbirliği yapacak.Yapacağımız organizasyonlara dışarıdan ünlü takımları da getirecek olan kardeşimiz sporun her alanında Osmaneli İçin destek olacak.Osmaneli ilçemizdeki atalarının kaldığı Evi ve konakları gezen Murat Korkmaz,Prof Dr Yunus Söylet İçmeler tesislerimizi de ziyaret ederek ilçemizden ayrıldı.Başkanımız Münür Şahin,ziyaretleri için hemşeriniz Murat Korkmaz’a teşekkür etti.