HİÇ BİR BAŞARI TESADÜFÜ DEĞİLDİR 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR : 2 – BİLECİK SPOR : 0

29136266_1998347643715102_7831276559586557952_n

HİÇ BİR BAŞARI TESADÜFÜ DEĞİLDİR.1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR ÖRNEK BİR ALT YAPI KULÜBÜDÜR.BİLİMSEL METODLARLA HEDEFE ULAŞIR.ÖNCELİKLİ HEDEF ŞAMPİYONLUK DEĞİL,SAĞLAM ALT YAPIDIR.ALT YAPI OLDUĞUNDA ŞAMPİYONLUK KENDİLİĞİNDEN GELİR.

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR : 2 – BİLECİK SPOR : 0
22 Mac 21 galibiyet 63 puanla bugünkü galibiyetle ikinci Bilecik Sporla arsındaki farkı 11 puana çıkaran takımımız ligin bitimine 4 maç kala ŞAMPİYONLUĞU garantiledi. Tebrikler çocuklar, tebrikler çocuklarımızın değerli aileleri, tebrikler hocalarımız, tebrikler yöneticilerim, TEBRİKLER OSMANELİ NİN BÜYÜK TARAFTARINA COOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

1308 Osmaneli Belediye Sporun hedefi; “Çocuklarımıza ve gençlerimize spor yaptırmak. Onları dinine, devletine bağlı bireyler olarak yetiştirmek. Bir Alt Yapı Takımı olarak Üst Liglere ve Milli Takımlara sporcu yetiştirmek. “Bu hedefe hep birlikte varıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Sadece bu haftaki sonuçlara baktığımızda bile 1308 Osmaneli Belediye Sporun başarısında yatan gerçekleri görebiliriz.1308 Osmaneli Belediye Spor bir Alt Yapı Takımıdır ve 17 branşta faaliyet gösteren Örnek kulüptür. Hiç bir zaman günlük, anlık başarıların peşinde olmadık. Sürekli alt yapı dedik ve tüm gücümüzü önce spor tesislerimize ve Alt Yapıya harcadık. Üç yıl sabrettik ve bu sabır bu yıl şampiyonluğu bize getirdi.

Bu yıl futbolda U14 yaş grubunda Final oygalinadık,U15 de Şampiyon olduk.U17 ligi yeni başladı ama en büyük favori biziz.U19 Ligi devam ediyor,4 maçımızı galibiyetle tamamladık, şampiyonluğunda en büyük fovorisiyiz.Taekwandoda,Voleybolda,Teniste,Badminton,Rafting,Fusal,Futbol, Baskette, Atletizmde, Güreşte, Karatede, Halterde, Masa Tenisinde, Okçulkta, Moto Krosta, Satrançta, Yüzmede, Tüm branşlarda başarılıyız ve milli sporcularımızı, milli takım hocalarımızı
bünyemizde barındırıyoruz.

Bugün başlayan Bilecik U17 Futbol Liginde ilk maçını Gölpazarı Belediye Spor U15 ile deplasmanda oynayan U17 futbol takımımız sahadan farklı bir skorla ( 7 – 0 ) galibiyetle ayrıldı.

Öncelikle sporcularımızı, ailelerini, hocalarımızı, yöneticilerimizi ve büyük taraftarımızı kutluyoruz.

Dün oynanan maçta 1308 Osmaneli Belediye Spor U19,Bilecik Özel İdare Sporu U19’u ( 4 – 2 ) yenmişti.

Bugün 1308 Osmaneli Belediye Spor en yakın rakibi Bilecik Sporu ligin bitimine 4 hafta kala ( 2 – 0 ) gibi net bir skorla yenerek ŞAMPİYON luğunu büyük ölçüde garantiledi.

Hiç bir şey tesadüf değil. Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana sürekli ALT YAPI dedik. Çok değerli hocalarımızla 17 branşta yılmadan, sabırla, disiplin içinde çocuklarımıza, gençlerimize sahip çıktık ve onları sporda bir araya getirdik .Mükemmel bir ekip olduk. Her konuda olduğu gibi birlik ve beraberliği sporda da sağladık.

Kullanılamaz durumda olan sahamızı Gençlik Ve Spor Bakanlığımız’la yaptığımız proje sonrası komple yeniden inşa ettik. Osmaneli Belediyesi imkanları ile doğal çimden standart futbol sahası yaptık. Mahallelerimizden sporcu çıkarmak için her mahallemize bir halı saha yaptık. Bunu diğer tenis kortlarımız, basket sahalarımız izledi. Sonuçta yeni spor tesislerimizle alt yapıyı oluşturduk. O yüzden her şeyi plan ve program içinde yaparak başarıya ulaştık ve ulaşmaya devam edeceğiz.

Osmaneli Belediyesi hedeflediği her alanda birlik ve beraberlik içinde başarı sağlıyor. Her hedefimiz bilimselliğe dayanıyor.22 Üniversiteden destek alıyoruz. Tüm Sivil Toplum Örgütleriyle, Kamu ve özel sektörle iş birliği yapıyoruz. Kısaca sadece ilimizde değil Türkiye de örnek bir modeliz.

Tesisleşmede, alt yapıda, eğitimde bizlere bu çalışmalarda her zaman destek olan İl Başkanımız Fikret Karabıyık, Milletvekilimiz Halil Eldemir, İlçe Başkanımız Mefaret Göbekçi, Önceki dönem ilçe başkanımız Yalçın Karaca, Belediye Meclis üyelerimizin tümüne, Bilecik ASFK başkanı Nusret Tosun, Bilecik İl Futbol Temsilcisi Engin Toku, Sporcularımızın kaynağı Osmaneli Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Ekinci ve Bilecik Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş, ,Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, İlçe müdürümüz Şener Öner, Kaymakamımız Edip Çakıcı ve Bilecik Valimiz Doc. Dr Tahir Büyükakın’a çok teşekkür ediyoruz.