HİSARCIK-BEŞEVLER KÖYÜMÜZDE YAPILMAKTA OLAN ASFALTLAMA VE TRAFO-GÜÇ ARTTIRMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİK.

Belediye Başkanımız Münür Şahin,Ak Parti İlçe Başkanımız Şaban Güdem Hisarcık – Beşevler Köyümüzde Hal Alanı ve Belediyemizin Yöresel Ürün Üretim Merkezimiz önündeki alanda Özel İdaremizin yapmakta olduğu asfaltlama çalışmalarını ve aynı alan içinde enerji gücünün yükseltilmesi için Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığımızca yapılmakta olan trafo ve hat güçlendirme çalışmalarını muhtarımız Mustafa Cambaz ile birlikte incelediler.Osmaneli Belediyemizin tarıma ve çiftçilerimize destek için üretim kapasitesini arttırdığı ve 2021 yılı başında yapacağı yeni yatırımlarla yeni ürünler ve yeni kapasite ile başta Beşevler köyümüz olmak üzere tüm köylerimize katkı sağlamaya devam edecek.Kurutulmuş sebzeye özellikle koronavirüs döneminde büyük bir talebin olduğunu biliyoruz.Bu alanda planladığımız yatırımları da mevcut kapasitemizi çok daha yukarı çekecek şekilde yapacağız.