İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SÜLEYMAN SOYLU’NUN KATILIMIYLA “MAKS MEKANSAL ADRES KAYIT SİSTEMİ PROJESİ”TANITIM TOPLANTISI İÇİN İZMİR’DEYİZ.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir’de “MAKS” Mekansal Adres Kayıt Sistemi Türkiye Tanıtım Toplantısında sistemin devrim niteliğinde olduğunu söyledi.TBB Başkanı Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin,Aselsan Genel Müdürü,İçişleri Bakanlığı Yöneticileri,MAKS konusunda başarılı çalışmalar yapan Belediye Başkanları,Valilerin ve diğer ilgili yöneticilerin katıldığı toplantıya İzmir Valisi ev sahipliği yaptı.

Belediye Başkanımız Münür Şahin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Osmaneli halkının selamlarını iletti.Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ile görüşen Başkanımız TBB den projelerimize destek istedi.Eski Bilecik Valisi şu an Ağrı Valisi Süleyman Elban ile de görüşen başkanımız toplantıya Katılan Başkanlarla da değerlendirmelerde bulundu.