IĞDIR VE HAKKARİ’DE 5 ŞEHİT,VAN’DA KAZADA 1 ŞEHİT. PKK,PYD TERÖR ÖRGÜTÜDÜR VE BUNLARI MASUM GÖSTERENLERDE HAİNDİR.

IĞDIR VE HAKKARİ’DE 5 ŞEHİT,VAN’DA KAZADA 1 ŞEHİT.
PKK,PYD TERÖR ÖRGÜTÜDÜR VE BUNLARI MASUM GÖSTERENLERDE HAİNDİR.

Mübarek Ramazan ayında,Bayram arifesinde başta ABD olmak üzere emperyalizmin uşağı ve destekçisi AB ülkelerinin Türkiyeyi bölmek,parçalamak suretiyle güçsüzleştirmek, Suriye,Irak,Filistin,mısır,Somali,Libya,Arakan,Yemen gibi kardeş kavgası içinde yok etmek planlarına karşı savaşan kahraman askerlerimizden şehadete yürüyenleri duydukça,içimizdeki ve dışımızdaki hainlere karşı dahada kinleniyor ve onları yok etmek için sabırsızlanıyoruz.

Iğdır’ın Aralık ilçesi İran sınırındaki Bülent Aydın Karakolu’na teröristlerce düzenlenen saldırıda Tokat nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş İbrahim Alıcı, Afyonkarahisar nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Onbaşı Yasin Çubuk (23) ve Kütahya Simav’dan Uzman Onbaşı Ali Yılmaz şehit oldu. Saldırıda 4 asker de yaralandı. Diğer taraftan operasyonun devam ettiği bölgede terörist grubu kıskaca alan güvenlik güçlerimizin içinde bulunduğu zırhlı araç, arazide devrilince 3 askerimiz daha yaralandı. Çatışmanın devam ettiği bölgede teröristlerin dar bölgeye sıkıştırıldığı ve inşallah en kısa sürede yok edileceği ifade edildi.

Hakkari’de ise güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Çukurca Kasran Vadisi Aslan Kapanı bölgesinde operasyona giden güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lı arasında sıcak temas sağlandı. Teröristlerin açtığı ilk ateş sırasında 2 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Öte yandan, Van’ın Edremit ilçesinde Uzman Çavuş Kenan Karakuzu, silah kazasında şehit oldu. Şehit Karakuzu için Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığında tören düzenlendi. Şehidin naaşı, memleketi Osmaniye’ye uğurlandı.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Çevremizde kurulmak istenen terör çemberine karşı,ABD başta olmak üzere başta AB ülkelerinin destek verdiği terör gruplarına karşı Türk Silahlı Kuvvetleri operasyonlarını sürdürüyor. Irak ve Suriye’de yaratılmak istenilen olup bittilerle Türkiye’nin güvenliğini tehdit edenlere dur diyecek güce sahip olan kahraman askerlerimiz,canları pahasına,korkmadan şehadete yürüyerek Millet için,Bayrak için,Devlet için,Vatan için şehadete yürüyor.Allah onları onları doğuran annelerden ve ailelerinden razı olsun.

Tekrar şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken,Gazilerimize de Allah’tan şifalar diliyoruz.”1075 yılından günümüze kesintisiz Türk kenti Osmanel,”halkı devletinin,TSK ve Emniyet mensuplarımızın yanında ve teröre karşı birlik ve beraberlik içinde ayakta hazır beklemektedir.

Saygılarımla,
Ymm Münür Şahin