İL-İLÇE BAŞKANLARIMIZ,İL-İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLARIMIZ,BELEDIYE BAŞKANLARIMIZ,BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZ,KADIN KOLLARI VE ÜYELERİ PROF DR YUNUS İÇMELER TESİSLERİNDE BİR ARAYA GELDİLER.

İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sevcan ALKUŞ ve teşkilat olarak düzenlenen Osmaneli programına;İl Kadın Kolları Başkanımız Mutlu Selen HAŞİT, İl Başkanımız Serkan YIlDIRIM, Belediye Başkanımız Münür ŞAHİN İlçe Başkanımız Şaban GÜDEM, Bayırköy Belediye Başkanımız Mustafa YAMAN, İlçe Meclis üyelerimiz Özden KARİP, Serpil DEMİREL Mustafa ÇAKICI, Yalçın YAĞIZ ve yönetimimizle birlikte katıldı.Katılımları ile bizleri ve ilçemizi onurlandıran misafirlerimize,organizasyon için İl-ilçe kadın Kolları başkanlarımız Mutlu Selen Haşit,Sevcan Alkuş’a çok teşekkür ederiz.