İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VE OKUL YÖNETİCİLERİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

24899904_1954185694797964_6737540793613238696_n

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut EKİNCİ ve okul yöneticileri Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Yaklaşık dört yıldır, Belediyemizin eğitime yaptığı yoğun yatırımlar için Başkanımıza teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve okul yöneticileri, bu dönemde Osmaneli’nde bulunan bütün eğitim kurumlarının fiziki ihtiyaçlarının tamamının giderildiğini ifade etti.

Başta eğitim konusu olmak üzere her yönden Osmaneli’nin çehresinin değiştiğini dile getiren okul yöneticileri yeni yatırımlar ve çalışmalar için de Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ile fikir alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN de, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut EKİNCİ ve değerli okul yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Osmaneli’nin çocukları ve gençleri bizim geleceğimiz. Onların ruhsal ve bedensel bütün ihtiyaçlarının en güzel şekilde giderilmesi için bizler üstümüze düşen görevi hakkıyla yerine getiririz. Onlar bizim geleceğimizin teminatıdır” dedi.