HEDEFE KİTLENMİŞSEN ALLAH BİR YOLU KAPATIR, BAŞKA BİR YOLU AÇAR. İNANÇLI İNSANLAR İÇİN SABIR EN BÜYÜK SİLAHTIR. ŞÜPHESİZ Kİ ALLAH HERŞEYİ GÖREN VE BİLENDİR. SELANİKLİLER DERNEĞİMİZ İÇİN PLANLADIĞIMIZ PROJEMİZE, YER DEĞİŞİKLİĞİ YAPARAK AYNEN DEVAM EDİYORUZ.

HALI SAHA, DERNEK BİNASI, PARK,MÜBADELE MÜZESİ VE SOSYAL TESİSLER İÇİN YENİ BELİRLEDİĞİMİZ ALANDA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK. İLÇEMİZ VE 1924 MÜBADELESİ İLE İLÇEMİZE GÖÇ EDEN SELANİKLİ KARDEŞLERİMİZ ANISINA YAPMAKTA OLDUĞUMUZ TESİSLER HAYIRLI OLSUN. SELANİKLİLER DERNEK BAŞKANI HASAN GÜR KARDEŞİMİZE VE DERNEK YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.