İLÇEMİZDEKİ SPOR TESİSLERİ SAYISI GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR

15085504_1774349746154308_1610822062474204769_n

Spora ve sporcuya çok ayrı bir önem veren Belediyemiz, spor alanında yeni çalışmalara imza attı. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve yetişkinlerimizin en iyi şekilde spor yapmasına olanak sağlamak için Belediyemiz tarafından ilçemiz Osmaneli’ne 5 adet daha spor tesisi inşa edilecek. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Başkent Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ile görüştü. Yapılan görüşme sonunda Başkanımız, Spor Toto Başkanı M. Muharrem KASAPOĞLU ile ilçemize yapılacak yeni tesisler için sözleşme imzaladı.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN imzalanan sözleşme ile ilgili yaptığı açıklamada, “Spor Toto Başkanlığı ile Osmaneli Belediyesi’ne 5 adet spor tesisi kazandırıyoruz. Osmaneli’ne ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ile yeni spor tesisleri için sözleşme imzaladık. Yapmakta olduğumuz 3 halı saha,1 basketbol sahası,1 tenis kortu için Başkanımızla sözleşmeyi imzaladık.

Osmaneli’ne spor tesisleri kazandırmak için projelerimize kaynak ve destek arayışında Değerli Milletvekilimiz Sn. Halil ELDEMİR’in organizasyonunda Spor Toto Teşkilat Başkanı ile sözleşmeyi imzaladık. 2017 Şubat ayına kadar hizmete girecek yatırımlarımızla Osmaneli, 5 adet spor tesisi daha kazanmış olacak. Spora ve gençlere olan yatırımlarımız devam edecek. 1308 Osmaneli Belediye Spor ile ilçemizde 16 branşta gösterdiğimiz faaliyetlerle örnek bir çalışma içerisindeyiz. Spor alanındaki çalışmalarımıza destekleri için Milletvekilimiz Halil ELDEMİR’e, İl Başkanımız Fikret KARABIYIK’a, İlçe Başkanımız Yalçın KARACA’ya, İl Genel Meclis Üyemiz Hakan ÖZKAN’a, Belediye Meclisi üyelerimize ve Osmaneli Belediyesi yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na da ilçemize destekleri için ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.