İNHİSAR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KEPEZ OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ.

İnhisar İlçemizin değerli Başkanı Mehmet Kepez Belediye Başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti.Belediyemiz çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulunan başkanlar özellikle yöresel ürünlerde işbirliği yapabilecekleri alanları belirledi.Tesislerde karşılıklı olarak tarımsal ürünlerin yöresel ürünlere dönüşeceği ayva lokumu,nar lokumu,nar suyu,salça,sebze-meyva kurutma vb ürünlerde birlikte üretim konusunda birlikte hareket etme kararı verdiler.

Başkanlar birlikte Osmaneli’nin tarihi değerlerini gezdiler.Restorasyonu tamamlanan sokak sağlıklaştırmaları çalışmaları,devam eden Bebka destekli Tarihi Çarşı restorasyonu ve iş geliştirme merkezi,tarihi camiler ve kilise,parklar,spor tesisleri vb alanları gezen iki başkan her konuda birlikte bilgi paylaşarak projeler gerçekleştirmeye gayret edecekler.Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ilçemizi ziyaretleri için İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez’e teşekkür etti.