“İŞÇİ ARKADAŞLARIMIZA KADROLARI HAYIRLI OLSUN”

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kanun Hükmünde Kararname ile Taşeron İşçilerin Kadroya alınması işlemleri, birçok kurumda olduğu gibi Osmaneli Belediyesinde de başladı. Yıllardır kanayan bir yara haline gelen Taşeron İşçiler, nihayetinde kadroya kavuşuyorlar.

Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin, Taşeron işçiler ile ilgili bir açıklama yaptı. Başkanımız açıklamasında; “Osmaneli Belediyesi hibe alma yoluyla kurmuş olduğu “1308 Osmaneli Turizm, İnşaat A.Ş.” şirket faaliyetlerinde gerek duyduğu iş gücünü çalıştırıyordu. Osmaneli Belediyesi olarak şirketimizde çalışan işçileri yeni yayınlanan taşeron sistemine dahil ediyoruz. Diğer Belediye ve Kamu Kurumlarının ihale yoluyla çalıştırdığı taşeron işçileri için şirket kurmaları gerekiyor. Osmaneli Belediyesi zaten şirket bünyesinde çalıştırdığı işçilere kadro vermek suretiyle yeni sisteme adapte olmuş olacaktır. Osmaneli Belediyesi olarak zaten ihtiyaç duyduğumuz iş gücünü belediyemiz şirketinden temin ediyorduk. Hükümetimiz, her vaadinde olduğu gibi, Taşeron İşçileri konusunda da taahhütlerini yerine getirdi. Taşeron İşçilerine belli şartlarla kadroya geçme imkanı tanıdı. Osmaneli Belediyesi olarak biz de süreci başlattık ve Belediyemiz şirketinde çalışan kardeşlerimizi kadromuza almak için süreci devam ettiriyoruz. Hükümetimize taşeron işçiler konusundaki uygulaması için teşekkür ediyoruz. Şirketimiz çalışanlarına kadroları hayırlı olsun.

Osmaneli Belediyesi olarak personelimize çok önem veriyoruz. Personel verimliliğini en üst noktada tutuyoruz. Çalışanlarımızın önerilerini önemsiyor, dikkate alıyoruz. Yeni yasa ile birlikte artık emekli olan veya emekliliği hak eden arkadaşlarla çalışma imkanımız kalmıyor. Emekliliği dolan arkadaşlarımızın Ocak 2018 sonuna kadar emekli olmalarını bekliyoruz. Onlar bizim önemli bir değerimiz olarak her zaman gönlümüzde olacaklardır” dedi.