İSTANBUL BİLECİKLİLER DERNEĞİNDEN İLÇEMİZE ZİYARET

1-IMG_0019

İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı Sn. Oktay TEPE, dernek yöneticileri, üyeleri ve Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ilçemizi ziyaret etti. İstanbul’dan gelen misafirlerimizi Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ve AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın KARACA karşıladı.

İlçemiz Osmaneli’nin sahip olduğu sivil mimari örnekleri olan Geleneksel Osmaneli Evlerini ve Rüstem Paşa Camii, Aya Yorgi Rum Ortodoks Kilisesi gibi tarihi değerleri yerinde inceleyen ziyaretçilere Osmaneli Belediyesi personelleri rehberlik etti.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, bu güzel Osmaneli turunda misafirlere ilçemiz için yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Şu an devam etmekte olan ve yapılması planlanan projelerden de bahseden Başkanımız, “Osmaneli kentinin genel görünümüne göre şehir planlaması hazırlanacak, profesyonel olarak belirlenen bu yeni projelerle Osmaneli, yeni gelişmelere sahne olacak. İlçemiz Osmaneli’ni her yönden kalkındırmak için çabalarken bu çalışmaların profesyonel ve kusursuz olmasına özellikle dikkat ediyoruz. Her şey Osmaneli’ni geleceğe taşırken bunu en mükemmel şekilde başarmak içindir” dedi.

İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı Oktay TEPE ve dernek yöneticileri, Osmaneli’nin çok kıymetli bir ilçe olduğunu ve her yönden gelişmeye fazlasıyla müsait olduğunu ifade etti. Ayrıca ziyaret sırasında misafirperverliklerinden dolayı Başkanımız Münür ŞAHİN’e ve AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın KARACA’ya da teşekkür edip Osmaneli’nden ayrıldılar.