İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ESKİ REKTÖRÜ PROF DR YUNUS SÖYLET BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İN MİTİNGİNE KATILDI VE HALKI SELAMLAMA KONUŞMASI YAPTI.

55849437_2227290997487431_1317191483849179136_n

Hemşehrimiz,Osmaneli projelerine sürekli destek veren,İçmeler Tesisimizin mimarı,İstanbul Üniversitemizin Eski Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet bugün başkanımız Münür Şahin’in seçim mitingine katıldı. Başkanımızla birlikte halkı selamlayan değerli hocamız yaptığı konuşmada; “Münür Şahin Başkanımı 6-7 yaşından bu yana tanırım. Kendisi kardeşim gibidir. Küçükken çok hırslı, durduğu yerde durmayan hareketli ve çalışkan bir yapısı vardı .Bir insan 7 sinde neyse 77 sinde de odur derler. Münür kardeşimde öyle. Osmaneli Belediye Başkanı olduğundan bu yana gece gündüz Osmaneli için çalıştı. Ailesini ikinci plana atarak Osmaneli için güzel projelerle çok iyi işler yaptı. Ben Osmaneliyi 55 yıldır bilirim. Münür 55 yıldır yapılan hizmetlerin toplamından daha fazlasını Osmaneli’ye kazandırdı. Belediyecilikte inanılmaz başarılı oldu. Sizlerde benim gibi onu çok seviyorsunuz, burada bu adar çok kalabalık toplanmanızda bunu gösteriyor. Bu kadar çalışkan bir kardeşimizin en az bir dönem daha Osmaneli’ye hizmet etmesi gerekir. Ben buraya tarafımı belli etmeye geldim. Ben bağımsız Belediye Başkan adayı Münür Şahin’den tarafım ve omu destekliyorum. Umarım sizlerde onu çok destekliyorsunuz, bu alanı hınca hınç doldurmanız bunu gösteriyor. 31 Mart günü tüm dikkatimle Osmaneli’den gelecek güzel haberi bekleyeceğim. Ben arkadaşım Münür Şahin’den tarafım. Sizlerden de onu desteklemenizi rica ediyorum. Münür başkan bir dönem daha Osmaneli’ye hizmet etmeli ve belediye başkanı olmalı”.dedi.