İSTANBUL’DA KARTAL MAĞAZALAR ZİNCİRİNE SEBZE-MEYVA VE YÖRESEL ÜRÜN SATIŞINI ARTTIRACAĞIZ.MAĞAZALARIN SAHİBİ TAMER DÖNMEZ BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ.

Toptancı halimizde işyeri bulunan İstanbul Kartal’da mağazalar zinciri bulunan Gölpazar’lı iş adamımız Tamer Dönmez ilçemizden sebze-meyva alımına devam ediyor.Değerli işadamımız Belediye Şirketimizin ve Kadın Girişimciler Kooperatifimizin ürettiği yöresel ürünlere de büyük ilgi gösteriyor.

Osmaneli Belediyesi Toptancı Halimizde paketleme yapmak suretiyle ürünlerimizin daha katma değer sağlayacak şekilde satışı mümkün olacak.Özellikle Sakarya,Kocaeli,İstanbul,Bursa’da büyük mağazalara paketlenmiş ürün vermeye başlayacağız.

İstanbul’daki hemşerimiz kardeşimiz Kartal Marketler zincirinin sahibi Tamer Dönmez kanalı ile inşallah özellikle Anadolu yakasında sebze-meyva ve yöresel ürün satışlarımızı arttıracağız.Değerli kardeşimiz Tamer Dönmez’e Osmaneli Tarımına ve çiftçisine destekleri için teşekkür ediyoruz.