İTFAİYE HAFTASINI TÜM BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZ BİRLİKTE KUTLADIK.

Osmaneli Belediyesinin en büyük özelliği birlik ve beraberlik içinde hareket etmesidir.Bu gün itfaiyeciler haftasında tüm çalışanlarımızla Kaymakamımız Naif Yavuz,Belediye Başkanımız Münür Şahin ve belediye yöneticilerimizle birlikte öğle yemeğinde “itfaiyeciler haftasını”bir araya gelerek kutladık.

Osmaneli Belediyesi itfaiye ekibi ve tüm çalışanları ile her yangında hızla hareket ederek yangınlara müdehale etmekte herkesin takdirini kazanmıştır.Osmaneli Belediyesi olarak yaptığımız yatırımlar ve aldığımız hibelerle İtfaiye sayımızı %100 artırarak dörde çıkardık.İki sulama aracı ve 2 traktör sulama aracıyla yangın için tehlikeli bölge olan ilçemizde yangına karşı mücadele ediyoruz.

Geçmişte yaşadığımız iki büyük orman yangını o dönemin imkanlarının yetersiz olmasıyla maalesef ilçemize çok büyük zarar vermiş neredeyse iklimimiz ve yağışlarımızı etkilemişti.O günden bugüne Türkiye de yaşanan orman yangınlarına karşı helikopter dahil,araç gereç konusunda büyük gelişme yaşandı.Özelliklere yangınlara zamanında ve büyük bir araç ve ekipmanla müdahale ediliyor olması ilçemizde de büyük yayar sağladı.Daha bir hafta önce 20 yıl önce kül olan orman alanında çıkan yangın çok hızlı bir müdehale ile söndürülmüştü.

Osmaneli Belediyesi olarak itfaiye personelimiz kadar yangınların sönmesinde hızla müdehale edebilecek durumdaki tüm personelimize de teşekkür ediyoruz.Allah yangın ve her türlü felakatlerden ülkemizi korusun.Bugün yaşanan İstanbul depremi nedeniyle halkımıza geçmiş olsun diliyoruz.