İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.BAŞKANIMIZ HOŞGELDİNİZ DİYEREK KENDİSİNE,LEFKE BEZİNDEN DOKUMA,TAKI VE AYVA LOKUMU HEDİYE ETTİ.MERAL AKŞENER LEFKE BEZİNİ TORUNUNUN ÇEYİZİNE KOYACAĞINI SÖYLEYEREK,BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ETTİ.

Bugün ilçemize gelerek esnaf ziyaretlerinde bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Belediye Başkanımız hoşgeldiniz diyerek kendisine Lefke Bezinden dokuma,Lefke Takı,Ayva Lokumu hediye etti.Başkanımız kısaca Osmaneli hakkında ve Kadın Girişimciler Kooperatifimizin ürettiği Lefke Bezi hakkı hakkında bilgi verdi.Genel Başkan Meral Akşener Lefke Bezini dikkatle inceleyerek Osmaneli Kadınlarının el emeği,göz nuru bu güzel dokumayı torunumun ceyizine koyacağım diyerek,başkanımıza teşekkür etti.Meral Akşener İlçemizde esnafları ziyaret ederek sohbet etti.