İZMIR ALTINORDU SPOR KULÜBÜ TESİSLERİNI ZİYARET ETTİK.

Türk insanına güvenerek kurduğu sistemle Avrupa kulüplerine futbolcu transferini gerçekleştiren,Liglerimizinde futbolcu kaynağı olan Altınordu Spor Kulübümüzü ziyaret ettik.Tesisleri bize tanıtan Armağan Elitaş hocamıza ve Halit Eroğlu hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Altınordu Futbol Akademisi olarak faaliyet gösteren tesisler 6 büyük standart futbol sahası,2 küçük futbol sahası,diğer sosyal amaçlı tesislerden oluşuyor.Tesislerde sağlık,fizik,konaklama,tarım ve hayvancılık vb bölmelerde yer alıyor.

Osmaneli Belediyesi olarak örnek ve destek aldığımız Fenerbahçe ve Altınordu alt yapı modeli mevcut altyapımızın çok daha hızlı gelişimini sağlayacak.Sporun her branşında çocuklarımıza ve gençlerimize yön verecek tesisleri ve olanakları Osmaneli Belediyesi olarak sunmaya devam edeceğiz.

Sporda şampiyonluktan ziyade,örnek sporcular,karakterli gençler yetiştirmek bizim için daha önemli.Değerli ve Eğitimli hocalarımızla Çocuklarımızı,gençlerimizi devletine,milletine,bayrağına,vatanına bağlı ,örf ve adetlerine,gelenek ve göreceklerine bağlı,inançlı örnek insanlar olarak yetiştirmek cabası içindeyiz.Üst liglere,milli Liglere sporcu vermek ana hedefimiz.