İZNİK BELEDİYESİ VE OSMANELİ BELEDİYESİ ARASINDA, KADIN GİRİŞİMCİLİK KOOPERATİFLERİ ALANINDA İŞBİRLİĞİ.

İznik Belediyesi Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Av. Zeliha Peşte, Yazı İşl. Md. Mehmet Pösteki ve Mali İşl. Md. Hüseyin Asa Belediye Başkanımız Münür Şahin’i Ziyaret etti.Özellikle Kadın Girişimcilerin Kooperatifçilik konusunda işbirliği ve bilgi paylaşımı başlatıldı.Aynı yörenin komşu iki belediyesi arasında örnek projelerde ve özellikle günümüzün gündemde konusu kadın girişimcilerin kooperatifçilik alanında birlikte yapabilecekleri değerlendirdik.İlçemizde kısa bir gezide gerçekleştiren İznik Belediyesi Başkan Yardımcısı ve yöneticileri önümüzdeki haftalarda tekrar konularda birlikte hareket etmek dileğiyle ilçemizden ayrıldılar.Başkanımız Münür Şahin değerli misafirlerimize ziyaretleri için teşekkür etti ve İznik’te Osmaneli ye açılan Lefke kapısının iki ilçeyi birbirine çok daha yakın kıldığını,inşallah işbirlikleri ile bunu en seviyeye çekeriz dedi.