KADIN GİRİŞİMCİMİZİN KURDUĞU SERAMİK ATÖLYESİ İLE, OSMANELİ TURİZMİNE SERAMİK ÜRÜNLERDE EKLENDİ.

Osmaneli de kadın girişimcilerimizden Derya Alper evinin altında oluşturduğu seramik atölyesi ile seramik çamurundan sanatsal ürünler yapmaya başladı.Yakında ilçemiz tarihi motiflerinide seramik ürünlere yansıtacak olan sanatçımız turizmde önemli bir ürünü daha ilçemiz yöresel ürünlerine eklemiş oldu.Eşi Alpay Alper ile birlikte başkanımız Münür Şahin’i ziyaret eden Derya Alper başkanımıza kendi imal ettiği seramik tabak hediye etti.Başkanımız kadın girişimciler kooperatifimizde sanatsal seramik Ürünleri pazarlayarak kendisine destek olacaklarını ifade etti.Ziyaretleri ve yenilikçi yaklaşımları İle ilçemiz turizmine katkıları İçin teşekkür etti.