KANAL A TELEVİZYONU EKONOMİ DOSYASI PROGRAMININ BU HAFTAKİ KONUĞU OSMANELİ

IMG_2638

Kanal A televizyonu ilçemizde çekimler gerçekleştirdi. Kanal A televizyonu Ekonomi Müdürü Can Vural ve Ekonomi Dosyası yapımcısı Müşerref Kahvecioğlu, ilçemize gelerek, Tekke Seyir Tepesi’nde, Balaban Meydanı’nda, Necla Hanım Konağı’nda, Tokluoğlu Konağı’nda, Şaban Kezer Konağı’nda, Rüstem Paşa Camii’nde, Aya Yorgi Kilisesi’nde, Mezbahada, Futbol Sahalarında, Sakarya Şehitler Parkı’nda, Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet Tarihi İçmeler Tesisi’nde, çekimler gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin’i ve Başkan Yardımcımız Hayati Kaba’yı makamında ziyaret eden Kanal A Televizyonu Ekonomi Müdürü Can Vural konuşmasında, “Osmaneli ilçesi tarihi bakımdan önemli bir şehir. Osmaneli Türklerin eline geçtiği günden beri hiç düşman işgaline uğramamış. Tarihi yapılarının hala ayakta durduğu, tarım ekonomisiyle canlı bir şehir. Osmaneli’ni tüm Türkiye’ye tanıtmak için Belediye Başkanı Münür Şahin beyle birlikte bir program çekimi gerçekleştirdik” dedi.

Başkanımız YMM Münür ŞAHİN de “Osmaneli 1075 yılından günümüze kesintisiz bir Türk kentidir. Birçok il ve ilçenin düşman işgalinden kurtuluş günleri vardır. Fakat Osmaneli’nin böyle bir günü yoktur, çünkü düşmanlar bu topraklara ayak basamamışlardır. Osmaneli ilçemizi, tarihiyle turizm kenti, fabrikalarıyla sanayi kenti, tarım ürünleriyle de bir tarım kenti yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yüzden Osmaneli ilçemizin tanıtımına da büyük önem veriyoruz. Kanal A Televizyonuna Osmaneli ilçemizi tanıtıcı bir program çektikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Kanal A televizyonu tarafından çekimleri gerçekleştirilen “Ekonomi Dosyası” programı 23 Temmuz 2017 Pazar günü Saat 13.00’de yayınlanacaktır.