KARATE YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR SPORCULARI İKİ 3.LÜK ALDI.Kayseride 43 İl,232 Kulüp,1100 Sorcunun katıldığı yıldızlar Türkiye Karete Şampiyonasında 1308 Osmaneli Belediye Spor Karete Takımımız büyük başarı elde etti.Türkiye yıldızlar karete şampiyonasında sporcumuz Ecrin Turunç 35 kg’da Türkiye 3.oldu.47 kg’da sporcumuz Ahmet Buğra Talih Yıldız erkeklerde 3.oldu.Değerli hocalarımız geçmiş dönem Dünya şampiyonaları Murat Salih Kurnaz ve Tuğba Kurnaz’ın çalıştırdığı takımımız çok kısa sürede büyük başarılara hocalarımızın gayretleri ile ulaştı.Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”çocuklarımız ve gençlerimize yönelik yapmış olduğumuz alt yapı Yatırımları artık meyvalarını vermeye başladı.Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında 3.olan sporcularımız Ecrin Turunç ve Ahmet Buğra Talih’i kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.Sporcularımızın değerli hocaları Salih Murat Kurnaz,Tuğba Kurnaz’ı böyle büyük başarının başmimarı olarak görüyor ve kutluyoruz.Değerli kulüp başkan ve yöneticilerini tekrar tebrik ediyorum.İlçemiz sporuna destekleri için Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu,İl Müdürümüz Yasin Özdemir ve İlçe Müdürümüz Şener Öner’e teşekkür ediyoruz”dedi.