KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ TURGAY ÇOLAK BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

Osmaneli şehir içi 4,5 km lik bölünmüş yol çalışması tamamlandı.Ulaştırma Bakanlığı tarafından önümüzdeki günlerde geçici kabulü yapılacak yol çalışmasında tespit edilen eksikliklerde kısa sürede tamamlanacak.Proje kapsamında orta refüj aydınlatmaları tamamlandığında ,Osmaneli Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi ve çim,peyzaj çalışmaları başlayacak.

Osmaneli de yıllardır görünümü bozan ve cevre ilçe ve beldelere göre eleştiri alan şehir içi yol bu yatırımla mükemmel bir hale geldi.Yol çizgilerinin çizlmesiyle Osmaneli çok farklı ve çok güzel bir kent görünümüne kavuştu.Cevre ve peyzaj düzenlemeleri sonrası çok daha güzel turizm kenti haline gelecek Osmaneli örnek bir ilçe oluyor.Birlik ve beraberlik içinde hedeflerine ilerleyen Osmaneli Turizmde yükselen bir değer olmaya devam ediyor.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin kendisini ziyarete gelen;Karayolları Bölge Müdürü Turgay Çolak’la görüşmesinde yaptığı acçklamada;”Osmaneli şehir içi 4,5 km lik bölünmüş yol,aydınlatma,Nato Boru Hattı yer değişimi,yaya kaldırımı düzenlemeleri yatırımı yaklaşık 20.000.000 TL lik bir yatırımdı.Milletvekilimiz Halil Eldemir ve İl başkanımız Fikret Karabıyık ile birlikte Ulaştırma Bakanığına sunduğumuz proje teklifimizin kabul edilmesiyle Osmaneli’nin çehresini değiştiren büyük bir yatırımı sonlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hükümetlerimizin katkılarıyla milletvekillerimiz,Valilerimiz,İl Başkanlarımız,Kaymakam ve meclis üyelerimizin ve de teşkilatımızın destekleriyle Osmaneli hedeflerine yönelik büyük yatırımları birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiriyoruz.Herkese destekleri için teşekkür ediyoruz.Ulaştırma bakanımıza,Karayolları Bursa Bölge Müdürümüz Turgay Çolak ve önceki müdürümüz Mehmet beye çok teşekkür ediyoruz.Özellikle son günlerde çalışmaların tamamlanmasında büyük caba gösteren Turgay Çolak Bölge Müdürümüze ve İnşaatın yüklenicisi Orak AŞ yönetici ve çalışanlarına,Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya çok teşekkür ediyoruz”.dedi.